Jdi na obsah Jdi na menu
 


RAMMEL´S RADIÖ: NEW hudební "blog" 6/2017

7. 8. 2017

Dovolím si i zdejší hudbymilovné čtenářstvo pozvat na zcela zbrusu-novou, převážně oldschoolově zaměřenou FB stránku, plnou rádobychytrých hudebních keců a to na následující adrese:
facebook.com/PKRradio/

NUŽE tedy, odvážní nechť vstoupí
Myšlenka podobného rádoby-hudebního blog(k)u mi zrála v hlavě již delší dobu. Rozhodl jsem se postupně zpočátku hlavně zrecyklovávat má (aktualizovaná) hudební "moudra" z hlubin FB apod., protože mi přijde částečně i škoda psát obšírné poznámky o muzice povětšinou bez odezvy mých tzv. "nehudebních" "přátel" (aneb ono pověstné přísloví s perlami...)
Nechtěl jsem ale další skupinu, jakých je přece XY dobrých že !! V tomhle "projektu" si chci zakládat hlavně na kvalitě textu a příspěvků (kdo mě zná, ví že na tohle mám profesní deformaci), protože jsem toho názoru, že je dobré si o muzice jako takové psát i číst, a nejen ji poslouchat (rád bych, aby se zde časem rozběhly seriozní odporné diskuse a mohli jsme si tak předávat inspirace a tipy)
PS: Pokud někomu přijde podivná ta přehláska neboli "Umlaut" v logu/názvu stránky níže, vězte, že jde o lehkou poctu slovutným MOTÖRHEAD (původně byla přehláska také nad "I" jako ve starém logu VOÏVOD, ale to už by bylo moc ).
PS2: Zde mé osobní TOP 30, aby byla nějaká jakás-takás představa o adminově podivném hudebním vkusu (resp. co se dá čekat).

rr-logo-bw.jpg